O Nama

O Nama

Sinonim za kvalitet, tačnost, i pouzdanost na domaćem i inostranom tržištu.

Firma "Pomen" je porodična firma, osnovana 1994. godine i od samog početka bavi se proizvodnjom kompletne pogrebne opreme od tekstila i pratećom galanterijom.
Od male porodične firme, konstantnim povećanjem posla i kvalitetom svojih usluga prerasta u ozbiljnog konkurenta na tržištu.
Pored proizvodnje, firma nudi i veliki izbor proizvoda i usluga u maloprodaji. Veliki izbor kovčega, krstova, tekstilne galanterije, cvetnih aranžmana.
Za prevoz pokojnika koji se vrši kako u zemlji, tako i u inostranstvu zadužena su specijalna vozila, kao i odgovorni vozači.

Zašto "Pomen"?

U Vašim najtežim trenucima, oslonite se na nas. Tu smo da Vam pomognemo i podržimo Vas za sve što Vam je potrebno.

Kompletna ponuda

Veliki izbor proizvoda (kovčega, krstova, tekstilne galanterije, cvetnih aranžmana) i usluga (prevoz, kupanje i sredjivanje pokojnika, organizovanje sahrana...)

Dokumentacija

Besplatno pribavljamo kompletnu dokumentaciju u ime porodice koja je potrebna za transport pokojnika, kako bismo ožalošćenim porodicama olakšali u najtežim trenucima.

Usluga 00 - 24h

Tu smo da Vam pomognemo u bilo koje doba dana ili noći. Možete nas kontaktirati u bilo kom trenutku, putem telefona, mejla ili kontakt forme.

Pristupačne cene

Kod nas možete kupiti pogrebnu opremu od socijalnog do luksuznog programa izrađenog po najvišim standardima, po najpovoljnijim uslovima plaćanja i cenama.